Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوترنت محصول شرکت (MDIF) است که با اسامی متعددی مانند «اینترنت رایگان»، «اینترنت پر سرعت و بدون سانسور»، و حتی «در سایه» معرفی شده و آن گونه که شعار داده می‌شد، هدف از اجرای آن، کمک به آن دسته از مردمان ساکن کره خاکی ست که دسترسی به اینترنت ندارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اینکه خبر قدیمی است، اما رسانه‌های آمریکا هر از گاهی و با بهانه‌های مختلف خبر را دوباره منتشر می‌کنند و از دسترسی اینترنت آزاد برای مردم حرف می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اینترنتی که آمریکا از آن صحبت می‌کند، اینترنت ماهواره‌ای است. اینترنت ماهواره‌ای اینترنتی است که از طریق شبکه ماهواره‌ای ارائه می‌شود. بعضی از این سرویس‌ها به بشقاب‌های بزرگ و ثابت احتیاج دارند. البته تجهیزاتی شبیه یک لپ‌تاپ کوچک نیز وجود دارند که با آن‌ها می‌شود سیگنال را گرفت.

اما نکته مهم‌تر این است آمریکا چند سال گذشته درباره این اینترنت رایگان و بدون فیلتر صحبت کرده و هربار هم وعده می‌دهد که به زودی آن را در اختیار مردم ایران قرار می‌دهد، هرگز به این اشاره نمی‌کند که برای راه‌اندازی این اینترنت تجهیزات خاصی لازم است که باید از خارج از ایران وارد بشوند و قیمتشان بالاست. همینطور هزینه پهنای باند نیز برای اینترنت ماهواره‌ای بسیار بالاست و شاید بتوان گفت: در بعضی موارد تا ۱۰۰برابر هزینه اینترنت عادی تمام می‌شود.

پس این ایده که یک کشور خارجی بتواند اینترنت را به صورت سراسری برای همه ایرانی‌ها فراهم کند، علاوه بر هزینه بالا اساسا امکان پذیر نیست!

از طرفی راه‌اندازی چنین امکانی در کشور‌های دیگر که با دستور مستقیم دولت آمریکا خواهد بود؛ قطعا از روی خیرخواهی نیست، همان‌طور که حتی پیش از این یکی مدیران بخش امنیت گوگل درباره جاسوسی آمریکا از طریق اینترنت هشدار داده و گفته بود که «فعالیت‌های جاسوسی دولت آمریکا، آینده اینترنت را به طور جدی در معرض خطر قرار داده و ممکن است به فروپاشی آن بینجامد، جاسوسی‌های نهاد‌های آمریکایی، کشور‌ها را به راه اندازی اینترنت ملی ترغیب می‌کند.»

با در نظر گرفتن این نکات اساسا بحث درباره راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای یا هرنام دیگری که بر رویش بگذاریم، نه تنها منتفی است بلکه، برای امنیت کشور خطرناک خواهد بود.

البته در حالی آمریکا از اینترنت جهانی و بدون فیلتر صحبت می‌کند که در کشور خودشان هم فیلترینگ در زمینه‌های مختلفی وجود دارد.

اوترنت محصول شرکت (MDIF) صندوق سرمایه گذاری برای توسعه رسانه‌ها) است که با اسامی متعددی مانند «اینترنت رایگان»، «اینترنت خارج از جو»، «اینترنت ماهواره‌ای»، «اینترنت آزاد»، «اینترنت پر سرعت و بدون سانسور»، «وای فای پرسرعت و بدون سانسور» و حتی «در سایه» معرفی شده و آن گونه که شعار داده می‌شد، هدف از اجرای آن، کمک به آن دسته از مردمان ساکن کره خاکی ست که دسترسی به اینترنت ندارند. این پروژه قرار بود از نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی آغاز به کار کند و ماهواره‌هایی نیز برای پوشش برخی مناطق کره زمین مستقر شدند. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رایگان اینترنت آمریکا اینترنت ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیر کل انتقال خون استان با اشاره به اینکه انتقال خون یزد به لحاظ خدمت رسانی، فنی و تخصصی و علمی جزو استان‌های برتر کشور است تصریح داشت: استان یزد در زمینه‌ی اهدای خون مستمر جزو برترین‌های کشور و در پوشش اهدای خون جزو استان‌های نسبتاً خوب در بین دیگر استان‌ها هست.
دکتر سیدمحمدرضا آقائی میبدی در این نشست از سازمان انتقال خون به عنوان یک سازمان حیاتی در جامعه یاد کرد و گفت: سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد و تنها ارگان تامین کننده خون و فرآورده‌های آن سازمان انتقال خون می‌باشد.
وی تحول، تعالی و تکامل در خدمت، دانش و پژوهش، اجتماعی کردن انتقال خون و دسترسی آسان برای همه جهت اهدای خون را سه هدف مهم در انتقال خون استان ذکر کرد.
 مدیر کل انتقال خون استان با بیان این که هم اکنون هیچ بیماری در استان یزد معظل خون نمی‌ماند و این حاصل سال‌ها تلاش همکاران در این اداره کل است، ابراز کرد: البته تلاش داریم با ایجاد پایگاه‌های سیار، برای هر کسی و در هر جایی امکان اهدای خون را فراهم کنیم و در این رابطه سامانه سیار اهدای خون در استان به بهره برداری رسیده است و ما می‌توانیم این شرایط را تسهیل‌تر کنیم.
وی به اقدامات اجتماعی و فرهنگی در راستای ترویج بیشتر اهدای خون در حوزه جوانان و بانوان نیز اشاره و از آن جمله به راه اندازی پویش‌های نذر خوشبختی، اهدای خون خانواده، ورزشکاران و جوانان، نبض حیات و مواردی از این دست خبر داد.

دیگر خبرها

  • غوغای دروازه‌بان اشتوتگارت در اینترنت
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟