Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ لشکر سلیمانی‌ها ؛ ویژه‌نامه هفته بزرگداشت بسیج| اولین نشست «بدون سانسور» با محوریت بسیج هنرمندان و همکاری بسیج رسانه و با پخش مستقیم دوشنبه‌شب در صفحه اینستاگرام پل‌سفیدی‌ها و‌ زیراب‌سیتی و رسانه‌های اجتماعی با حضور سرپرست فرمانداری سوادکوه و به میزبانی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اولین نشست «بدون سانسور»

سرپرست فرمانداری سوادکوه با تبریک چهل و یکمین سالروز تأسیس بسیج به فرمان امام راحل و با اشاره به اینکه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، ۹ ساله بود و در ۱۰سالگی در فعالیت‌های انقلابی شیر‌گاه به تناسب سن فعالیت فرهنگی می‌کردم، گفت: متولد سال ۱۳۴۹ هستم و پدر مرحومم، کارگر اشباع‌تراورس بود و ۲ فرزند دارم.

عین‌الله طالبی به همراهی خانواده و کسب تجربه از همکاران فرمانداری که بنیانگذاران آن بودند اشاره کرد و افزود: از ابتدا با توجه به فعالیتی که در دوایر فرمانداری داشتم، ساعت کاری مطرح نبود و هم‌اکنون به دلیل مسئولیت حضورم در کنار خانواده نسبت به گذشته بسیار کمتر است و به حضور‌کمترم در خانواده عادت کردند ولی همسرم، نگران سلامتی من هستند و کار منزل و بیرون با همسرم است.

بخش بعدی اولین نشست «بدون سانسور» نمایش عکس و بیان جملات توسط مهمان برنامه بود که عکس زمان خدمت، جلسه موکب، ‌سیل سوادکوه و پیگیری هدایت آب برای عدم آسیب به خانواده‌ای در پل‌سفید، ‌عکس قدیمی با دوستان، سفر به خانه خدا، عکس بیمارستان بهارلو در سال 1365 که به دلیل برخورد ترکش بستری بودند و خستگی جلسه بررسی سیل که سازماندهی و چینش امکانات بر عهده ایشان بود از عکس‌های نمایش‌داده بود.

وی که در سوادکوه سکونت دارد در پاسخ به این سؤال که نظرشان درباره سکونت مدیران چیست، خاطر نشان کرد: یکی از شاخص‌های مسؤولیت فرمانداری، سکونت در شهرستان است و برای برخی از مدیران هم از شاخص‌های تعهدی آنان حضور در محل مأموریت است که در شهرستان سکونت داشته باشند و برخی مدیران باید در اولین فرصت حاضر باشند و تاکید من بر حضور مدیران در شهرستان است مگر آنکه شرایط خاصی وجود داشته باشد.

*خروج 6 شرکت از تملک بانک با اشتغال‌زایی 250 نفری در سوادکوه

 

سرپرست فرمانداری سوادکوه با بیان اینکه شهرک صنعتی بارقه امید برای اشتغال در شهرستان ایجاد کرد و 58 مجوز در شهرک صنعتی شورمست صادر شد، اظهار کرد: برخی موارد مانع از دست‌یابی اهداف شد که عدم اهلیت فرد دارای مجوز که گزینشی برای انتخاب اهلیت نبود و موضوع فروش و نقدینگی پایین و استفاده گسترده از تسهیلات بانکی و عدم پرداخت اقساط باعث شد که در تملک بانک در بیاید به عنوان بخش مهمی از مشکلات موجود در شهرک صنعتی و شرکت‌های دیگر سوادکوه مطرح است.

طالبی از وجود ۲۴ شرکت فعال،‌ ۶ شرکت نیمه‌فعال، ۱۴ شرکت تعطیل و‌ ۷ شرکت در تملک بانک خبر داد و افزود: با حمایت‌هایی که انجام شد، ۶ شرکت از تملک بانک خارج شدند و با اشتغال‌زایی حدود ۲۵۰ نفر در آینده نزدیک به چرخه تولید و اشتغال بر‌می‌گردند و در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای کاهش مشکلات تلاش می‌کنیم.

بخش دیگر نشست «بدون سانسور» برداشت مهمان درباره واژه‌های بیان‌شده بود که مهمان برنامه، دفاع مقدس را دارای ارزش ماندگار، بسیج را مجموعه آماده در همه عرصه‌ها، سپاه پاسداران را حافظ ارزش‌های انقلاب و ولایت، اقتصاد مقاومتی را حمایت از کار و تولید داخلی، کرونا را رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و همکاری مردم، سیل 98 را ویرانی و بعد از آن همکاری و همیاری مردم، شورای تامین را مجموعه تلاشگر برای تقویت احساس امنیت، فرماندار را خادم‌ مردم و‌ مدیریت دستگاه‌ها، همسر را همراه زندگی و همسنگر را یاد و‌ خاطره بیاد ماندنی توصیف کرد.

وی از حضور خود در دفاع مقدس برای سال‌های ۱۳۶۴ و آموزش و اعزام در والفجر ۸ و در نیز اعزام در تیر‌ماه ۱۳۶۷ خبر داد که جانبازی ۲۰ درصدی هم از یادگاری‌های آن دوران است.

تماس تلفنی با عموزاده معلم و‌هم‌رزم فرماندار که بدون اطلاع قبلی فرماندار انجام شد و خاطرات زخمی‌شدن و روحیه ایشان ذکر شد.

*لزوم گزارش مدیران به مردم

فرماندار سوادکوه با اشاره به اینکه طرح «نشست بدون سانسور» را می‌پسندم و‌ مدیران می‌توانند با شرکت در این برنامه، مروری بر عملکرد خود داشته باشند و به مردم‌ گزارش دهند و رسانه‌ها بر طبق اولویت‌بندی دیدگاه‌های مردمی را به مدیر منتقل کنند و مدیر فقط برای خودش نیست و باید عملکرد خودش را به مردم بیان کنند مگر اینکه عملکردی نداشته باشد.

عین‌الله طالبی، گفت: شب خوبی برای من بود و‌ تجدید خاطره انجام شد و خدمات و فعالیت‌های ما باید بر طبق الگوی بسیج باشد و وقتی امام راحل محشور شدن با بسبجیانش را بیان می‌کند بیانگر اهمیت بسیج است.

گفت‌وگو: عمران اکبرنژاد

انتهای پیام/۸۶۰۱۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار سوادکوه بدون سانسور تملک بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد