Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- گروه رادیو و تلویزیون: موج اف ام ردیف ۹۴ مگاهرتز، فرکانسی آشنا برای خیلی از مردم پایتخت است. شاید در دوره‌ای که به عصر رسانه های دیجیتال و حکمرانی شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی نام گرفته است، به نظر بیاید رسانه ‌های سنتی کمتر فرصت بروز و ظهور در دنیای حقیقی مخاطبان را داشته باشند، اما در این روزگار هم هستند مخاطبان بی شماری که برای همراهی و همدلی با رادیو لحظه‌شماری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**شبکه ای برای تهرانی ها

تا سال ها پیش برای رفتن و رسیدن به ساختمان اصلی رادیو باید به بازار سر می زدید، از دل شلوغی ها و دستفروش های بازار بزرگ می گذشتید تا به میدان ارگ برسید. یک گوشه میدان رادیو بود و انتهای خیابان هم کاخ گلستان.

بعدها اما ساختمان رادیو تغییر کرد و به مجموعه بزرگ جام جم منتقل شد. اما شبکه تهران همچنان در قلب تپنده پایتخت پابرجا بود تا اینکه در نهایت آن هم به خیابان ولیعصر(عج) تهران و مجموعه بزرگ صداوسیما منتقل شد.

این شبکه مخاطبان خاص خود را دارد. یعنی بیشتر تهرانی ها برنامه های آن را گوش می کنند. نه اینکه برای پایتخت نشینان شبکه متفاوتی راه اندازی شده باشد! بلکه در این شبکه که البته همه استان های ایران یک شبکه مخصوص خود دارند، مسائل مربوط به این کلان شهر مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد.
یکی از این برنامه ها «تهران تو» است که مخاطبان بسیاری را با خود همراه کرده است.

صد در صد این برنامه به مخاطبان و مردم اختصاص یافته است. همراهان تهران تو با این برنامه خودمانی هستند و حرف دلشان را به راحتی و آزادانه درباره مسائل روز جامعه بیان می‌کنند.

**تهران تو؛ زبان گویای مردم

برنامه«تهران تو» رادیو تهران روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۵ پخش می شود، مخاطبان با ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۳۰0۰۰۹۴ آمادگی خود را برای اظهار نظر درباره موضوع برنامه اعلام می‌کنند.

بر اساس آمارهای موجود به طور میانگین ماهانه حدود ۴ هزار پیامک درخواست از طرف مخاطبان ثبت می شود که به صورت اتفاقی با تعدادی از آنان تماس گرفته می‌شود و در برنامه حاضر می شوند.

این برنامه از دل یکی از استودیوهای ساختمان شهدای رادیو روانه آنتن می شود. برنامه با تیتراژی تند آغاز به کار می کند که مدام در آن اعلام می شود این تهران توست...

اجرای برنامه برعهده «وحید رونقی» است. از دقایقی قبل کاغذهای متن را به دست گرفته و می خواند. گوشی را به گوش می گذارد و بعد از پخش تیتراژ به گرمی با شنوندگان احوال پرسی می کند. سخنانش را به اجاره بها ربط می دهد و گرانی خانه... موسیقی فاصله پخش می شود... دوباره مجری این بار به واکسن کرونا گیر می دهد. آمار کرونا را به روز اعلام می کند.

**با بی قانونی ها چه کنیم؟!

بعد از پخش موسیقی این بار رونقی با شنونده ای که با برنامه تماس گرفته گپ می زند. شنونده درباره اجاره بها صحبت می کند. گفت و گویی راجع به افزایش بی ضابطه اجاره بها شکل می گیرد. بعد از آن علیرضا ۳۸ سال دارد و در یک کارگاه خیاطی در غرب شهر تهران مشغول کار است، روی خط می آید: او و همکارانش ساعت ۱۵ رادیو تهران را از دست نمی دهند و همیشه شنونده «تهران تو» هستند.

خانم مریم که نزدیک به ۶۰ سال از عمرش می گذرد، یکی از دلخوشی های هر روزه اش شنیدن برنامه تهران تو از رادیو تهران است. او انعکاس صدای مردم از رسانه را اقدامی شایسته و قابل تقدیر می داند اگرچه هنوز امکان صحبت در این برنامه را پیدا نکرده، اما بسیار علاقه مند است که نظراتش را درباره موضوعات طرح شده بیان کند.

 

 

ایمان ۲۵ ساله و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک است. ایمان می گوید: تا قبل از این که شنونده چند قسمت از برنامه تهران تو باشد باور نمی کرده در این برنامه مخاطبان بدون واسطه روی آنتن زنده نقطه نظراتشان را بیان کنند و در نقد مسائل روز و بیان نظرات خود کاملاً آزاد باشند.

آقا حمید که استاد دانشگاه و از فعالان اقتصادی در مدت یک سالی که مخاطب دائمی این برنامه است سه بار موفق به گفت وگو با مجری برنامه شده است و نظرات خودش را درباره مسائل روز جامعه بیان کرده و این موضوع برایش خیلی جالب توجه بوده است.
علی آقا که راننده تاکسی اینترنتی است هم در گفت وگو با رادیو تهران درباره چگونگی آشنایی اش با برنامه تهران تو می گوید: رادیو تهران را به دلیل اطلاعیه های ترافیکی دنبال می کرده است و به صورت اتفاقی یکی از برنامه‌های تهران تو را شنونده است و از آن روز به بعد روزی نبوده که این برنامه را از دست بدهد.

نسرین خانم که پرستار و یکی از مدافعان سلامت است با اشاره به این مطلب که صحبت های مردم که در این برنامه منعکس می شود حرف دل بسیاری از مردم ایران است، از مسئولان خواسته به نقطه نظرات مردم توجه کنند و پیگیر مشکلات مطرح شده باشند.

در میان آنها که از علاقه مندان برنامه هستند، مجتبی روی خط می آید. او هم از اینکه پس از بارها تلاش بالاخره روی خط آمده تشکر می کند و در اولین گام به قانون اجاره بها اشاره می کند. این گلایه ها ادامه دارد. مخاطبان برنامه همگی از افزایش های نابسامان اجاره بها گلایه می کنند و برنامه با ریتم بالا در جریان است.

**رونقی: نقد آزاد و مطالبه‌گری منصفانه رویکرد ماست

در فاصله کوتاهی که یک موسیقی پخش می شود، فرصتی دست می دهد تا با «وحید رونقی» گفت و گوی کوتاهی داشته باشیم. او در سخنانی می گوید: تهران تو یک ویژگی منحصر به فرد دارد و آن این است که صد در صد این برنامه به مخاطبان و مردم اختصاص دارد. همراهان تهران تو با این برنامه خودمانی هستند و حرف دلشان را به راحتی و آزادانه درباره مسائل روز جامعه بیان می‌کنند.

 

رونقی می افزاید: در هیچکدام از برنامه‌های صدا و سیما برنامه‌ای با این سبک و سیاق وجود ندارد که مردم روی خط ارتباطی زنده هرگونه عقیده و نظر شخصی خودشان را و حتی نقدشان را از مسئولان درباره مهمترین مسائل و موضوعات جاری در جامعه بیان کنند.

مجری برنامه تهران تو معتقد است: شاید برخی اظهار نظرهای مخاطبان مبنای کارشناسی نداشته باشد، اما شنیدن صدای مردم و انعکاس مطالبات به حق و دغدغه های شهروندان بسیار ارزشمند و با اهمیت است.

رونقی تصریح می کند: گفتگوی آزاد و بدون واسطه با مردم بسیار لذت بخش و معتقد است اگر مطالبات مردم و انتقادهای آنان از عملکرد مسئولان در فضای کاملا آزاد و به صورت مستند به دور از توهین و تخریب مطرح شود به طور قطع تاثیرگذار خواهد بود.

**«تهران تو»، انتخاب مردم شده است

برنامه دوباره به آنتن بازمی گردد و در این فاصله با حماد خزایی یکی از تهیه کنندگان این برنامه گفت و گو می کنیم. او با اشاره به استقبال کم نظیر شنوندگان برای ثبت‌نام و صحبت در تهران تو می گوید: موضوعات و سئوالات هر برنامه با توجه به رویدادهای جاری و مسائل روز جامعه انتخاب می‌شود و مخاطبان درباره این موضوعات دیدگاه‌ها و نظرات خودشان را کاملا آزاد و شفاف طرح می کنند.

 

وی به برخی از موضوعات در این برنامه اشاره می‌کند و می‌افزاید: مسائلی همچون گرانی مسکن، مطالبات کارگران، بیمه رانندگان تاکسی، وضعیت خرید خودرو، سهام عدالت، بازار بورس، گرانی کالا، کیفیت نان ،تعرفه های پزشکی، نظارت بر بازار، مشکلات تولیدکنندگان و مسائل مربوط به شیوع ویروس کرونا و واکسن کرونا و انتخابات از جمله موضوعاتی است که در تهران تو مورد بحث و تبادل نظر با مخاطبان قرار گرفته است.

انعکاس رضایت و عدم رضایت مردم از عملکرد مسئولان

پیام امیری، مدیر گروه تهران و رویدادهای شبکه رادیویی تهران نیز که برای سرکشی به استودیوی برنامه آمده است، با اشاره به اینکه برنامه تهران تو از آذرماه سال ۹۸ در جدول پخش رادیو تهران قرار گرفته است، می‌گوید: از آنجایی که در این برنامه دیدگاه‌های اقشار مردم درباره مهمترین مسائل جامعه منعکس می‌شود می‌توان گفت این برنامه به نوعی نظرسنجی و افکار سنجی عمومی از تصمیماتی است که مسئولان برای مردم می‌گیرند و در واقع بازتاب و انعکاس عملکرد مسئولان در جامعه است.

 

پیام امیری در ادامه می افزاید: یکی از کارکردهای برنامه تهران تو فرهنگ‌سازی در زمینه مطالبه‌گری منصفانه و نقد آزاد به دور از توهین و تخریب است که مردم و مخاطبان در این برنامه با حفظ شأن رسانه به خوبی آن را ترویج کردند.

تلفن های استودیو مدام زنگ می خورند و شهروندان تهرانی مدام با برنامه تماس می گیرند تا با مجری برنامه مشکلات خود را در میان بگذارند. آنها دل پری از افزایش بی پایه قیمت ها دارند و گفت و گوی گرم مجری با مهمانان ادامه دارد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی تهران مسائل روز جامعه برنامه تهران تو رادیو تهران برنامه ها اجاره بها روی خط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به تهران قدیم؛ ۹۰ سال پیش تهرانی‌ها چه آبی می‌نوشیدند؟ (+عکس)

بلدیه تهران از مردم خواست بهداشت را در مسیر آب‌های شرب رعایت کنند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، در سال ۱۳۱۳ بلدیه تهران با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بهداشت آب‌های جاری و قنات و چشمه‌ها در تهران که یکی از مهم‌ترین منابع تامین آب شرب شهروندان بود، هشدار داد.

اطلاعیه را به نقل از روزنامه اطلاعات ۳ اردی‌بهشت بخوانید و عکس‌هایی از یک نهر جاری و یک چشمه در تهران تماشا کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سفر به تهران قدیم؛ ۹۰ سال پیش تهرانی‌ها چه آبی می‌نوشیدند؟ (+عکس)
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش
  • غرب بدون روتوش
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • (عکس) سانسور تصویر غلامرضا تختی در بنر‌های شهرداری تهران
  • (عکس) سانسور تصویر غلامرضا تختی در بنرهای شهرداری تهران